DIENSTEN

Sinds 1999 waren wij gevestigd aan de Koematen en sinds 2011 aan de Lange Baan 27/d in Steenwijk en hebben in die tijd veel ervaring opgedaan in verkoop, reparatie en onderhoud van tuin- en reinigingsmachines . We hebben een ruime werkplaats waar we alle service en reparaties uitvoeren. Bij de aanschaf van een machine geven we u als particulier of professioneel een eerlijk en degelijk advies.

Verkoop

Wij zijn dealer van de merken: Husqvarna, Cub Cadet, Kärcher, Etesia, Wolf-Garten, Eliet en Briggs & Stratton. Maar uiteraard kunt u ook voor andere merken bij ons terecht.

Reparatie

We hebben een ruime werkplaats waar we alle service en reparaties uitvoeren aan gazonmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, enz. Met onze ervaring, opleidingen, trainingen en een ruim opgezet onderdelenmagazijn garanderen wij een korte reparatietijd.

Onderhoud

Net als bij auto’s is goed onderhoud een pré. Hierdoor voorkomt u stilstand tijdens het seizoen en kunt u zorgeloos werken. Wij geven u tips en adviezen om uw machines zo goed mogelijk te onderhouden. Mocht u er zelf niet aan toe komen dan verzorgen wij dit graag.