Onderhoud

Net als bij auto’s is goed onderhoud een prĂ©. Hierdoor voorkomt u stilstand tijdens het seizoen en kunt u zorgeloos werken. Wij geven u tips en adviezen om uw machines zo goed mogelijk te onderhouden. Mocht u er zelf niet aan toe omen dan verzorgen wij dit graag.

Wij onderhouden alle merken en soorten (tuin)machines, en professionele reinigingsmachines. Het onderhoud wordt uitgevoerd in onze eigen servicewerkplaats.

Goed onderhoud zorg voor een langere levensduur van uw machine en bovendien scheelt het u ergernis gedurende het seizoen indien de machine niet wil starten of andere mankementen gaat vertonen.

 

Ons team van specialisten zorgt ervoor dat u met een goed onderhouden en veilige machine kunt werken. Tevens helpen zij u graag met uw vragen als u ervoor kiest om het onderhoud zelf uit te voeren.

Laat uw tuinmachine door ons een winterbeurt geven, dan kunt u in het voorjaar weer probleemloos aan de slag. Klik hier voor meer informatie over deze service. U vindt hier meer achtergrondinformatie en prijzen.